Return of Kong Megaways

Du som gillar Megaways slots och tycker om en spelautomat med massor av olika specialfunktioner kommer garanterat att uppskatta spelautomaten Return of Kong Megaways. Denna spelautomat är en hyllning till den berömda karaktären och gorillan Kong som blivit en folkkär karaktär på vita duken. I spelautomaten Return of Kong Megaways är det en utomordentlig spelupplevelse som väntar där du får mer ut av din spelstund och får stifta bekantskap med Kong på ett helt nytt sätt. Ta del av free spins, wild-symbol och mycket annat spännande som finns att njuta av.

Spela Return of Kong Megaways hos dessa casinon på nätet

Spelautomaten fungerar på följande sätt

Det är Big Time Gaming, skaparen av Megaways slots som ligger bakom spelautomaten Return of Kong Megaways. Det betyder att det är en speltillverkare från Sydney, Australien som skapat spelautomaten. Därmed är det en välgjord slot i grunden med härliga och innovativa funktioner. Big Time Gaming är kända för att skapa Megaways slots och det är på denna kategori som spelutvecklaren gjort sig ett namn.

Som namnet antyder är detta också en Megaways slots till 100%. Det betyder att hjulen är dynamiska vilket innebär att antalet rader varierar. På så sätt kommer du också att få möjlighet att spela med upp till 117 649 olika vinstvägar när antalet rader är max på samtliga hjul. Det kommer alltid att stå hur många vinstvägar som är tillgängliga vid en runda.

Vad gäller spelets symboler finns det sex kortsymboler i form av 9 – A. Detta är spelets något lägre värderade symboler och därför är det hellre de andra symbolerna som vi vill ha. Olika tropiska djur är de bättre symbolerna som en tiger, en papegoja och en noshörning. Dessutom hittar vi Kong som den mest värdefulla symbolen i spelautomaten.

Wild-symbolen i Return of Kong Megaways

Du hittar också en wild-symbol som är väldigt bra. Den kommer att ersätta samtliga symboler i spelautomaten. Detta gör den för att enklare försöka skapa en vinnande kombination. Den kommer att kunna ersätta samtliga symboler förutom scatter samt bonussymbolen i spelautomaten. Dessa symboler kan aldrig ersättas.

Funktioner i Return of Kong Megaways

Vad som är extra härligt med denna slot är att det finns flera olika specialfunktioner tillgängliga. Bland annat finns det en funktion där Kong kommer att dyka upp på hjulen och kasta guldiga tunnor på hjulen för att hemliga symboler ska läggas till. Totalt kan upp till 100 hemliga symboler läggas till. När du spelar i free spins-läget kommer dessutom detta läge att vara aktivt konstant. 

Dessutom finns det så kallade guldapor att upptäcka. Dessa guldapor kommer att uppgradera antalet megaways. Du kan totalt samla tre stycken guldapor varje gång och då kommer din uppgradering att vara fler megaways samtidigt som du också kan få upp till 2 free spins.

Du kan också upptäcka spelets free spins-läge. Totalt finns det scatter-symboler i bokstäverna K, O, N, G. De skapar tillsammans ordet KONG och det är detta du ska göra på spelplanen. Lyckas du med detta kommer du att få 12 stycken free spins. Varje gång det också kommer en ny scatter under free spins-läget kommer du också att få fem free spins. I tillägg blir det också en obegränsad multiplikator som aktiveras och som dessutom ökar i nivå vid varje ny kaskadvinst i den svenska spelautomaten

Return of Kong Megaways

Upptäck lyckohjulet och bonusköpet

Spelautomaten har också ett lyckohjul som kan dyka upp mitt på spelplanen. Vid detta scenario får du upp till tio stycken extra rundor gratis och nu kommer också lyckohjulet att snurra för att bestämma antalet megaways. Du kan om du vill köpa till dig lyckohjulet på direkten om du vill göra det. Hur mycket det kostar går att skönja på spelplanen när du spelar. 


Deprecated: Filen Tema utan footer.php är föråldrad sedan version 3.0.0 utan något ersättningsalternativ. Inkludera en footer.php-mall i ditt tema. in /home/indiablackjack/public_html/spelautomateronline.nu/wp-includes/functions.php on line 5579


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/indiablackjack/public_html/spelautomateronline.nu/wp-includes/functions.php on line 5275