Rich Wilde and the Shield of Athena

Än en gång får vi följa med den berömda äventyraren Rich Wilde på ett storslaget äventyr. Rich Wilde kan aldrig hålla sig borta från ett äventyr. Den här gången blir det dock ännu mer spännande eftersom det inte bara är Rich Wilde som åker på äventyr. Nu har han sällskap av Cat Wilde som är Rich Wildes syster. Cat Wilde har också blivit en riktigt berömd karaktär som har fått sina egna slots. Nedan finns det ett gäng olika online casinon som du kan spela Rich Wilde and the Shield of Athena och samtidigt också ta emot en bonus för att få den där starten som du drömt om.

Spela Rich Wilde and the Shield of Athena här

2000 kr + 100 free spins

Regler & Villkor

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Vi reser till antiken med Play’n GO

När det är Rich Wilde som ska på äventyr är det Play’n GO, speltillverkaren från Sverige som skapar svenska spelautomater, som ligger bakom spelautomaten. Den svenska speltillverkaren fick en rejäl framgångssaga med Book of Dead, spelautomaten som var Rich Wildes debut. Nu är han tillbaka med sin syster Cat Wilde i Rich Wilde and the Shield of Athena. Den här gången är det till antiken som vi åker när krigets gudinna Athena är huvudpersoner. Athena är Zeus dotter och enligt myten var det hon som sprang ut med krigsutrustning i full storlek från Zeus huvud.

Spelautomaten innehåller flertalet olika specialfunktioner som gör det riktigt spännande att spela på denna spelautomat. Bland annat hittar vi free spins och re-spins samt wild-symboler. Kom ihåg att du också kan prova på spelautomaten i demoläget för att få en riktigt komplett spelstund. Det är något vi verkligen tror att du kommer att uppskatta men kom ihåg att det inte går att vinna något när du spelar i demoläget.

Så fungerar Rich Wilde and the Shield of Athena

Själva symbolerna i Rich Wilde and the Shield of Athena utgörs av såväl lägre som högre värda symboler. Klassiska kortsymboler i form av 10, J, Q, K och A är de något lägre värderade symbolerna. Vi vill därför hellre ha de andra symbolerna som utgörs av en uggla, Athenas amulett med magi samt en ring och en antik krigshjälm. 

Rich Wilde and the Shield of Athena

Totalt finns det tio stycken vinstlinjer där alla betalar ut från vänster till höger och det är endast den mest värdefulla vinstlinjen som betalar ut. Bestäm din insats för att komma igång på bästa sätt med spelautomaten.

Specialfunktionerna i Rich Wilde and the Shield of Athena

Det finns en väldigt trevlig symbol som fått namnet Shield of Athena. Detta är symbolen som är nyckeln till Medusa Respins. Denna funktion vill vi mer än gärna ha eftersom det innebär att vi får respins. För dig som inte vet vad re-spins är fungerar de liknande som free spins. Men skillnaden är att re-spins räknas till samma runda samtidigt som det inte är alla hjul som snurrar.

I Rich Wilde and the Shield of Athena kommer det hjul där Shield of Athena hamnar att låsas fast. Samtidigt snurrar de andra hjulen vilket gör att du har chansen att få en vinst på nytt. Om du har lyckats aktivera Medusa Gaze Free spins kommer Medusa re-spins alltid vara aktivt och då kommer också det att finnas en obegränsad återaktivering av free spins. 

Wild-symbol och free spins i Rich Wilde and the Shield of Athena   

Spelautomaten har också en wild-symbol som utgörs av Rich Wilde. Eftersom det är en wild-symbol kommer denna att ersätta samtliga symboler för att enklare försöka skapa en vinnande kombination. Den enda symbolen som inte kan ersättas är scatter-symbolen. Förutom att vara wild-symbol är Rich Wilde också den symbol som har högst värde i sig själv. Detta på tio gånger mer än den symbol som har näst högst värde. 

Free spins-läget kommer att aktiveras av Cat Wilde då det är hon som är scatter-symbolen. Tre scatter ger tio free spins, fyra scatter ger tolv free spins medan fem stycken Cat Wilde kommer att ge 15 free spins.


Deprecated: Filen Tema utan footer.php är föråldrad sedan version 3.0.0 utan något ersättningsalternativ. Inkludera en footer.php-mall i ditt tema. in /home/indiablackjack/public_html/spelautomateronline.nu/wp-includes/functions.php on line 5579


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/indiablackjack/public_html/spelautomateronline.nu/wp-includes/functions.php on line 5275