WowPot – en serie progressiva slots

Det är MIcrogaming som brukar beskrivas som de riktiga kungarna av progressiva slots. Länge var det Mega Moolah som gällde för de som ville snurra på progressiva slots från Microgaming. Men idag finns det ytterligar en serie spelautomater som delar jackpott och som blivit omåttligt populär. Därför tänkte vi att det är smart att berätta mer om WowPot som tagit världen med storm. Häng med!

Spela WowPot hos dessa casinon på nätet

500 kr + 100 free spins

Regler & Villkor

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
2000 kr + 100 free spins

Regler & Villkor

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

WowPot lanserades 2020 av Microgaming

År 2020 var kanske ingen höjdare ur perspektivet för mänskligheten men faktum är att det i alla fall kom något positivt detta år. Det var nämligen då som WowPot lanserades av Microgaming. Sedan dess har fler än 2,5 miljoner människor vunnit någon av dessa jackpottar som betalat ut över 1 miljard kronor i vinst.

Nya spelautomater fortsätter att läggas till i serien och därför fortsätter också allt fler enorma vinster betalas ut. Det spelar ingen roll vilken av de olika titlarna som du spelar på utan chansen att få jackpotten är samma på alla alternativ. Därmed kan det helt klart vara värt att prova på någon av alla alternativ kring WowPot slots idag för att ge dig själv chansen till de riktigt stora vinsterna.

Fyra olika jackpottar går att vinna

Dessa progressiva slots innehåller fyra olika jackpottar. Det handlar om Mini, Minor, Major och WowPot. Mini börjar på €10K medan Minor börjar på €50K. Dessutom finns det Major på €100K samt WowPot som ligger på €2 miljoner när den börjar. Men eftersom varje snurr bidrar till att öka jackpottarna kommer de att ligga på betydligt högre nivåer.

Det är som vi nämnde ovan fler än 2,5 miljoner personer som vunnit någon av dessa fyra jackpottar. Totalt har WowPot i skrivande stund betalat ut fler än 1 miljard kronor i vinster. Den högsta vinsten som har betalats ut ligger på €17,529,047.11. Det är nästan 190 miljoner kronor i dagens växelkurs. Upptäck själv de olika jackpottarna som finns i de spelautomater online som tillhör WowPot.

wowpot jackpot slots

Totalt åtta olika slots

Det finns totalt åtta stycken olika slots som är en del av WowPot-serien. Alla har de sin charm och sin anledning att prova på just en enskild slot. Men oavsett vad du gillar har du alltså samma chans att vinna de riktigt stora vinsterna.

Book of Atem

Book of Atem är en av de mer klassiska spelautomaterna inom serien WowPot. I denna slot är det en bok som är huvudfokus och det är lätt att dra paralleller till Book of Dead från Play’n GO. Book of Atem är helt klart värd att prova.

Wheel of Wishes

Det var Wheel of Wishes som var den första spelautomaten i serien WowPot som kom ut. Den är väldigt underhållande och har givit några riktigt stora vinster. Spelautomaten är formad som ett lyckohjul och har flera andra specialfunktioner som är underhållande. 

Ancient Fortunes: Poseidon WowPot Megaways

Ancient Fortunes: Poseidon WowPot Megaways har inte bara ett långt namn, den är extremt underhållande också. Ancient Fortunes-serien har tagit världen med storm och i denna variant är det Poseidon, havets gud från den grekiska mytologin som är huvudpersonen. En väldigt underhållande spelautomat som är värd att snurra på.

9 Blazing DIamonds

Gillar du diamanter och potentiellt höga vinster är detta spelautomaten för dig. I 9 Blazing Diamonds är det en spektakulär spelupplevelse som väntar för dig. Här får du inte bara möjligheten till någon av WowPots jackpottar utan det finns massor av annat kul också i denna mer traditionella spelautomat.

Sherlock and Moriarty

Sherlock and Moriarty är ännu en spelautomat med temat Sherlock Holmes. I denna slot är det hans nemesis Moriarty som är huvudpersonen tillsammans med Sherlock själv och det finns många spännande funktioner som exempelvis free spins.

Queen of Alexandria

Upptäck Queen of Alexandria om du gillar Egypten som tema på slots vilket det är många som gör. Här får du nämligen en fantastisk spelupplevelse och massor av spänning. Egypten är ett strålande tema på slots och vi har höga förhoppningar om att du kommer att uppskatta denna spelautomat. 

African Legends

African Legends är en spelautomat där vi får åka till Afrika. Detta är en slot med magnifik grafik och massor av spänning. Testa den idag om du inte redan gjort detta.

Sisters of Oz

Du har säkert hört talas om Wizard of Oz, en av de mest klassiska filmerna någonsin. I Sisters of Oz befinner vi oss i samma universum och denna slot är väldigt spännande. 

Sammanfattning om WowPot jackpot slots

Det finns massor att upptäcka för den som snurrar på WowPot slots. Även om man givetvis aldrig ska räkna med att vinna jackpotten går det inte att komma ifrån att det blir betydligt mer spännande när man snurrar på dessa slots. Därmed är detta något vi varmt kan rekommendera för dig som spelare. 

Det finns fyra olika jackpottar att upptäcka där den lägsta börjar på €10K och den högsta på €2 miljoner. Du hittar åtta olika slots att snurra som alla har dessa fyra progressiva jackpottar. Vill du testa dig fram kan du välja att spela något av spelen i demoläge och då spela med låtsaspengar. Men kom ihåg att du då inte kan vinna några riktiga pengar. Prova någon av alla WowPot slots idag för en riktigt häftig spelupplevelse.


Deprecated: Filen Tema utan footer.php är föråldrad sedan version 3.0.0 utan något ersättningsalternativ. Inkludera en footer.php-mall i ditt tema. in /home/indiablackjack/public_html/spelautomateronline.nu/wp-includes/functions.php on line 5579


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/indiablackjack/public_html/spelautomateronline.nu/wp-includes/functions.php on line 5275