Wild Wild West: The Great Train Heist

NetEnt ligger bakom Wild Wild West: The Great Train Heist, en spelautomat där vi får ta resan till Vilda Västern. Spelautomaten må inte vara det senaste spelsläppet men det finns minst sagt underhållning att ta del av för den som vill snurra på spelautomaten. Med inte mindre än fyra olika wild-symboler samt ett spektakulärt free spins-läge finns det underhållning så att det räcker och blir över. Dessutom hittar vi Pick and Click-funktionen som tar upplevelsen till ytterligare en dimension.

Spela Wild Wild West: The Great Train Heist hos dessa casinon

500 kr + 100 free spins

Regler & Villkor

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
2000 kr + 100 free spins

Regler & Villkor

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se
100 free spins utan omsättning

Regler & Villkor

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | www.spelpaus.se

Så fungerar Wild Wild West: The Great Train Heist

Under Vilda Västern var det inte ovanligt att banditer rånade tåg och detta är exakt vad som är historien i den underhållande spelautomaten. Hela miljön andas Vilda Västern och det är en välgjord grafik som håller än idag.

Vad gäller spelautomaten har den en spelplan som utgörs av fem stycken hjul med tre rader. På så sätt är det också 15 symboler som kan landa på hjulen samtidigt. Vad gäller vinstlinjer är det endast fasta vinstlinjer som gäller i denna slot. Det handlar om totalt tio vinstlinjer som är tillgängliga vid varje runda i Wild Wild West: The Great Train Heist. Precis som i de flesta andra klassiska slots är det den högsta vinsten som ger utbetalning och vinster kommer att betalas ut från vänster till höger med början på hjulet som är längst till vänster.

Vad gäller symboler finns det totalt fyra som har ett lägre värde och detta är de fyra kortsviterna klöver, ruter, hjärter och spader. Vad gäller hjärter och spader har de något högre värde än ruter och klöver. Men det är istället de fyra andra symbolerna i spelautomaten som vi helst av allt vill ha. Det handlar om olika banditer med en kvinnlig cowboy hållandes en revolver som den absolut bästa symbolen då den ger högst utbetalning.

Wild Wild West The Great Train Heist

Free spins och wild-symbolen 

Vad gäller specialfunktioner innehåller spelautomaten blanda annat en wild-symbol. Det finns en klassisk wild-symbol som har en liknande funktion som en joker i en kortlek. På så sätt kan den också ersätta samtliga symboler i spelautomaten med undantag för spelets scatter-symbol och bonus-symbol som inte kan ersättas vid något scenario.

Det finns också ett free spins-läge i spelautomaten. Om du ska lyckas aktivera detta måste du få tre scatter-symboler på hjulen under basspelet. Om du får tre scatter kommer din belöning bli tio free spins. Skulle du ha turen att få fyra scatter väntar istället 20 free spins och vid fem scatter-symboler på hjulen samtidigt väntar 30 free spins.

Du kan också utöka antalet free spins när du snurrar gratis. Om du får tre eller fler scatter-symboler utökas dina gratisrundor enligt modellen ovan. Du kommer enkelt att känna igen scatter-symbolen då det är Lucky 7 som är wild-symbolen.

Expanderande wild-symboler

När free spins-läget är aktiverat finns det andra wild-symboler som kan hamna på spelplanen. Det finns totalt tre wild-symboler extra under free spins. Detta är så kallade expanderande wilds som därmed kan täcka mer än bara en plats på hjulen. För att göra det ännu mer spektakulärt finns det nu också en multiplier wild som dubblar alla dina vinster under free spins.

Ytterligare en spektakulär wild-symbol är en spreading wild som vi gärna aktiverar då den har flera fördelar. Dessutom finns det en overall wild-symbol som kan hamna på hjul 1-3 vid varje runda och den fungerar likt den aktiva wild-funktionen. 

Upptäck Pick and Click

I spelautomaten finns det också en Pick and Click-funktion och den vill vi gärna ha. Spelautomaten har nämligen också en bonussymbol och om du får tre stycken av denna kommer din belöning också att vara att Pick and Click-funktionen aktiveras. Bonussymbolen kan endast dyka upp på under basspelet och enbart landa på hjul 1, 3 och 5. Om detta aktiveras ska du klicka på någon av de bonussymboler som finns tillgänglig. Då kommer en myntvinst att visas och du kan samla totalt en myntvinst under ett Pick and Click-spel. Den kommer att ligga på mellan x5 – x50 insatsen. 

Det och mycket annat finns att upptäcka i spelautomaten från NetEnt som har hög underhållningsförmåga.    

Sammanfattning om Wild Wild West: The Great Train Heist

Det finns mycket spännande att njuta av när du snurrar på Wild Wild West: The Great Train Heist. Spelautomaten från NetEnt har galet många olika funktioner och trots att det är ett gäng år sedan spelautomaten lanserades finns det fortfarande massor av spänning att ta del av. 

Med Pick and Click-funktionen kan du få myntvinster under bonusläget och det spektakulära free spins-läget är något extra tack vare de extra wild-symboler som kan dyka upp nu. NetEnt ligger bakom massor av spelautomater och fortsätter att skapa nya slots på löpande band. En av våra absoluta favoriter är Wild Wild West: The Great Train Heist. Prova själv spelautomaten idag och upptäck allt det spännande i den välgjorda spelautomaten. 


Deprecated: Filen Tema utan footer.php är föråldrad sedan version 3.0.0 utan något ersättningsalternativ. Inkludera en footer.php-mall i ditt tema. in /home/indiablackjack/public_html/spelautomateronline.nu/wp-includes/functions.php on line 5579


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/indiablackjack/public_html/spelautomateronline.nu/wp-includes/functions.php on line 5275